Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı et yediğini görmek

Rüyada kırmızı et yediğini görmek

Rüyada kırmızı et yediğini görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, yönetici makamına oturacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı et yediğini gördüyseniz:

  • Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz.

Rüyada kırmızı et yediğini görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine yorulur.

Rüyada kırmızı erik yediğini görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı domates yediğini görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı üzüm yediğini görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işarettir.

Rüyada çiğ eti başkasının yediğini görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin insan eti yediğini görmek işlerinin günden güne bozulacağına, müşterilerinin çoğalacağına, isminden sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada et yedirmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments