Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer süpürdüğünü görmek

Rüyada yer süpürdüğünü görmek

Rüyada yer süpürdüğünü görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, zararların günden güne artacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmemenizde fayda var.

Rüyada bi yer süpürmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine yorulur.

Rüyada toprak yer süpürmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yerleri süpürdüğünü görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine işarettir.

Rüyada yeri süpürdüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yeri süpürdüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yerleri süpürdüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yeri süpürmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tozlu yeri süpürmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments