Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş tabak görmek

Rüyada boş tabak görmek

Rüyada boş tabak görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş tabak gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Rüyada boş yemek tabakları görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına işaret eder.

Rüyada boş cam tabak görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, kazancın yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada boş tabak vermek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada boş tabak görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada boş tabak toplamak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada boş tabak almak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz boş tabak görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, işinin de hep yürüyeceğine işarettir.

Rüyada tabakta çilek görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments