Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli denize girmek

Rüyada kirli denize girmek

Rüyada kirli denize girmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada kirli denize girmek gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler veya gruplar inandığınız konularda mutlu sona ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada kirli denize girmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli göle girmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kirli bir eve girmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, günlerini bunun için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada kirli tuvalete girmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada kirli suya girmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, suç işleyeceğine işaret eder.

Rüyada kirli suyun içine girmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Rüyada kirli havuza girmek saadetinin yükseleceğine, umutlarının söneceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına işarettir.

Rüyada denizin kirlendiğini görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments