Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli elleri yıkamak

Rüyada kirli elleri yıkamak

Rüyada kirli elleri yıkamak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kirli elleri yıkamak gördüyseniz:

  • En önemli konular birisi gelip el atana kadar rafa kalkmış görünüyor.

Rüyada kirli suyla el yıkamak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli eli yıkamak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada kirli el yıkamak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kirli elleri yıkamak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına rivayet eder.

Rüyada kirli yerleri yıkamak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kirli bez yıkamak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada kirli yorgan yıkamak herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli suda çamaşır yıkamak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments