Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli ped görmek

Rüyada kirli ped görmek

Rüyada kirli ped görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli ped gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Rüyada kirli ped görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kirli kadın pedi görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, bedeninin şifa bulacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Rüyada ped bardak görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kullanılmamış ped görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, emellere ulaşılacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına inanılır.

Rüyada pet su görmek aileye büyük bir ev alınacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pet şişe görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada pet şişe su görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, engel tanımayan biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pet şişe içinde su görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments