Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli kravat görmek

Rüyada kirli kravat görmek

Rüyada kirli kravat görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada kirli kravat gördüyseniz:

  • Bazı konulara tutkulu yaklaşımlar gösterme isteğiniz artabilir.

Rüyada kirli kravat görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi kravat takmak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, düzeninin sarsılacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına tabir olunur.

Rüyada kravat satın almak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalettir.

Rüyada kısa kravat görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kravat hediye etmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine kravat vermek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kravat takmak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kravat taktığını görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments