Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kravat vermek

Rüyada birine kravat vermek

Rüyada birine kravat vermek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, ekmeksiz kalacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kravat vermek gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizden fazlası için söz vermeniz sinirlerinizi yıpratabilir.

Rüyada başkasına kravat takmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine tabir olunur.

Rüyada mavi kravat takmak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kravat yapmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert kravat takmak itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kravat takmak işinde terfi edeceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kravat görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kravat görmek ekmeğinin azalmayacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Rüyada takım elbise kravat görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments