Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kravat satın almak

Rüyada kravat satın almak

Rüyada kravat satın almak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kravat satın almak gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın temponuzu biraz yükseltmek zorundasınız.

Rüyada kravat satın almak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı kravatlı adam görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi kravat görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada kendini kravatlı görmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına işarettir.

Rüyada kahverengi kravat görmek parasal anlamda rahat edeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada mor kravat görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işaret eder.

Rüyada kirli kravat görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasına kravat takmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments