Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın pedi almak

Rüyada kadın pedi almak

Rüyada kadın pedi almak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın pedi almak gördüyseniz:

  • Herkes kendi fikrinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada kadın pedi almak tatsız durumlar yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hedeflerine yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada temiz kadın pedi görmek şen kahkahalar atacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulur.

Rüyada kadın pedi görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirli kadın pedi görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ticaretinin de bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın peti görmek borca batacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, elindekileri de yitireceğine rivayet eder.

Rüyada günlük ped görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada pet şişe su görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pet su görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments