Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın pedi görmek

Rüyada kadın pedi görmek

Rüyada kadın pedi görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın pedi gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kadın pedi görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kirli kadın pedi görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, erken evlilik yapacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın pedi almak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın peti görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işaret eder.

Rüyada temiz kadın pedi görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pet bardak görmek şansının yaver gideceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada temiz ped görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet eder.

Rüyada kirli ped görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments