Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli kaban görmek

Rüyada kirli kaban görmek

Rüyada kirli kaban görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli kaban gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratmaya çalışın.

Rüyada kirli kaban görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada siyah kaban giydiğini görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kaban giymek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabanını kaybetmek merdiven atlayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kaban görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kaban giymek aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Rüyada mont kaban görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kaban görmek sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments