Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli deniz suyu görmek

Rüyada kirli deniz suyu görmek

Rüyada kirli deniz suyu görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, masraflarının azalacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kirli deniz suyu gördüyseniz:

  • Her konuda çabuk davranmanız menfaatinizedir.

Rüyada kirli deniz suyu görmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı kirli deniz görmek kazancının eksileceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin kirli olduğunu görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına inanılır.

Rüyada denizi kirli görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli dalgalı deniz görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, rakiplerini alt edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada kirli deniz yüzmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada denizin kirlendiğini görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına alamet eder.

Rüyada kirli denize girmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments