Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına delalet eder.

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada ipe beyaz çamaşır asmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına rivayet eder.

Rüyada çamaşır ipi asmak icat yapacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına rivayet eder.

Rüyada çamaşırı ipe asmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipe çamaşır asmak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine inanılır.

Rüyada çamaşır ipine çamaşır asmak tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya işaret eder.

Rüyada ipe beyaz çarşaf asmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkayıp asmak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak asmak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments