Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşınmak için ev bakmak

Rüyada taşınmak için ev bakmak

Rüyada taşınmak için ev bakmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada taşınmak için ev bakmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkıntılarınız olabilir ya da elinizdeki miktardan daha fazlasına gerek duyabilirsiniz.

Rüyada taşınmak için ev bakmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Rüyada evden başka bir eve taşınmak bir sebeple neredeyse yıkılacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evden taşındığını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada kirli eve taşınmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yeni eve taşındığını görmek adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, hayaller kurulacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada harabe eve taşınmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka eve taşınmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir evden bir eve taşınmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments