Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış kolye görmek

Rüyada kırılmış kolye görmek

Rüyada kırılmış kolye görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, işlerinde aksama olacağına, elindekileri de yitireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış kolye gördüyseniz:

  • Sonuç olarak, genel ilişkilerinizde uyumsuzluklar gözlenebilir.

Rüyada kırılmış kolye görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada altın kolye kırıldığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış altın kolye görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Rüyada altın kolyenin kırıldığını görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulur.

Rüyada kolyenin kırıldığını görmek dini inançların güçleneceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kararmış kolye görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, işlerinde başarılı olacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin sana kolye taktığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, geçmişini arkada bırakacağına inanılır.

Rüyada beyaz altın kolye görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments