Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz altın kolye görmek

Rüyada beyaz altın kolye görmek

Rüyada beyaz altın kolye görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, koltuğunun yükseleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada beyaz altın kolye gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize hakim olmalısınız.

Rüyada beyaz altın kolye görmek dolandırılacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz altın kolye takmak kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolyeyi kaybetmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birine altın kolye almak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına işarettir.

Rüyada altın kolye görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hediye altın kolye almak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına alamet eder.

Rüyada taşlı altın kolye görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada ölüden altın kolye almak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, inancından sapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments