Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolyenin kırıldığını görmek

Rüyada kolyenin kırıldığını görmek

Rüyada kolyenin kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, yepyeni biri haline geleceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, imkânların günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada kolyenin kırıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Rüyada kırılmış altın kolye görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, yeni bir hayat kurulacağına delalet eder.

Rüyada altın kolyenin kırıldığını görmek araba alınacağına, kimden akıl soracağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış kolye görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kolyenin kırıldığını görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada altın kolye kırıldığını görmek maddi olarak ferahlık yaşanacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine yorulur.

Rüyada altın bilezik kolye takmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, şifa ve moral bulacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada altın taşlı kolye görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada kolye aldığını görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments