Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiremit kırmak

Rüyada kiremit kırmak

Rüyada kiremit kırmak gülen yüzünün solacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, stresli bir ortama gireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kiremit kırmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz konularda başarılı olmak için daha katı kurallar koymalısınız.

Rüyada kiremit kırmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kiremitli ev görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, kısmetlerin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kırılmış kiremit görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine tabir olunur.

Rüyada kiremit tozu görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık kiremit görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada kiremit almak zengin bir hayata sahip olunacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işarettir.

Rüyada kiremit ev görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiremit atmak makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments