Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık topuk görmek

Rüyada kırık topuk görmek

Rüyada kırık topuk görmek çok iyi kazançlar elde edileceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine inanılır.

Rüyada kırık topuk gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz hayatınızı yenilemenize katkı sağlayabilir.

Rüyada kırık topuklu ayakkabı görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına rivayet eder.

Rüyada kırık ayakkabı topuğu görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık topuk görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni topuklu ayakkabı görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topuklarının çatladığını görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı topuğunun kırıldığını görmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye işaret etmektedir.

Rüyada topuk görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak topuğunu temizlemek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, keyfinin olmayacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments