Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık porselen görmek

Rüyada kırık porselen görmek

Rüyada kırık porselen görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kırık porselen gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken bunu da hesaba almalısınız.

Rüyada kırık porselen görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret eder.

Rüyada porselen kırıkları görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada kırık porselen tabak görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada porselen tabaklar görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Rüyada porselen almak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada porselen görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada porselen bardak kırmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada porselen hediye almak kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hane içine ay doğacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments