Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık merdivenden çıkmak

Rüyada kırık merdivenden çıkmak

Rüyada kırık merdivenden çıkmak çok resmi görevlerde bulunacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hikmete kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kırık merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kıskanç bir kişi sizi bazı konularda dışarıda bırakmaya çalışabilir.

Rüyada kırık merdivenden çıkmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık merdiven çıkmak özel muamele göreceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdiveni kırık görmek dertlerinin sona ereceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık merdiven görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kırık merdivenden inmek dünyasının bir anda değişeceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına inanılır.

Rüyada kırık tahta merdiven görmek büyük kazanç sağlanacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, fakirlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla merdiven çıkmak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven çıkmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments