Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık makas görmek

Rüyada kırık makas görmek

Rüyada kırık makas görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık makas gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler durumu kavramak istiyor olabilirler.

Rüyada kırık makas görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ucu kırık makas görmek yeni ev eşyaları alınacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık tırnak makası görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına işaret eder.

Rüyada makas saklamak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan makası görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada ağzı açık makas görmek küs kimselerin barışacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bağ makası görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına yorulur.

Rüyada makasla kağıt kesmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments