Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık küvet görmek

Rüyada kırık küvet görmek

Rüyada kırık küvet görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırık küvet gördüyseniz:

  • Evinizde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kırık küvet görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada küveti su doldurmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada küvette birini görmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada küvetin içinde görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, iyi geçiminin biteceğine rivayet eder.

Rüyada küvet temizlediğini görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, zamandan da kar edeceğine delalet eder.

Rüyada küvete yatmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini küvette görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalettir.

Rüyada küvet yıkamak zorlukları aşacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments