Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvette birini görmek

Rüyada küvette birini görmek

Rüyada küvette birini görmek hayallere kavuşulacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada küvette birini gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada büyük küvet görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada küvette yüzmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada beyaz küvette yıkanmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada küveti temizlemek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, kısmetinin hep açık olacağına delalet eder.

Rüyada boş küvet görmek hak yolundan ayrılacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada beyaz küvet görmek yıpranacağına, strese gireceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, işlerinin tutacağına tabir olunur.

Rüyada küvet dolusu su görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, dertlerin artacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada küvete girmek sorunların üzüntülere neden olacağına, variyet sahibi olacağına, başarıları ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments