Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık gitar görmek

Rüyada kırık gitar görmek

Rüyada kırık gitar görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada kırık gitar gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Rüyada kırık gitar görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bas gitar çalmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine inanılır.

Rüyada elektro gitar çalmak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı gitar görmek işlerindeki bereketin kaçacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet eder.

Rüyada gitarın kırıldığını görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada gitar çalmaya çalışmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, başarıların artacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada hediye gitar almak kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada gitar satın almak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments