Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kireç ocağı görmek

Rüyada kireç ocağı görmek

Rüyada kireç ocağı görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, rahat bir nefes alacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalettir.

Rüyada kireç ocağı gördüyseniz:

  • Yaratabileceği gerginliğe hazır olmalısınız.

Rüyada kireç ocağı görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, şansızlığın kırılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalet eder.

Rüyada kireç karmak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirece batmak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada kireç badana yapmak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kireçli su görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada duvara kireç görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada kireç boyalı ev görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada beyaz kireç yapmak beklenmedik kapıların açılmasına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments