Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sönmüş kireç görmek

Rüyada sönmüş kireç görmek

Rüyada sönmüş kireç görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, iyi konumlara geleceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sönmüş kireç gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Rüyada kirec temizlemek huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kireçli su içmek üzücü haberler alacağına, çeşitleneceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirec yapmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kireçle badana yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada evi kireçle badana yapmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirece batmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kireç boyalı ev görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada kireç yemek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments