Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz vermek

Rüyada kiraz vermek

Rüyada kiraz vermek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine delalet eder.

Rüyada kiraz vermek gördüyseniz:

  • Size karşı katı davranışlarda bulunan kimseleri eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada siyah kiraz görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraz meyvesi görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada kiraz ağacında kiraz görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kiraz ve muz görmek hoşluklarla karşılaşacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına inanılır.

Rüyada vişne veya kiraz görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine yorulur.

Rüyada bir tabak kiraz görmek keyiflerinin yerinde olacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz turşusu görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada birinden kiraz almak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments