Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden kiraz almak

Rüyada birinden kiraz almak

Rüyada birinden kiraz almak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden kiraz almak gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada çilek ve kiraz yemek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada yerden kiraz toplamak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine alamet eder.

Rüyada dalda kiraz görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada kiraz fidesi görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına işarettir.

Rüyada beyaz kiraz görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Rüyada tatlı kiraz yemek hem amaçlarına nail olamayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada kiraz aldığını görmek gelişeceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada kiraz erik görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments