Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kiraz görmek

Rüyada siyah kiraz görmek

Rüyada siyah kiraz görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kiraz gördüyseniz:

  • İmkansız amaçlar belirleyip, sadece yarısını gerçekleştirebildiğinizde boşu boşuna kendinize kızıyorsunuz.

Rüyada siyah kiraz görmek getirisinden daha fazla olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalet eder.

Rüyada siyah kiraz yemek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada üzüm kiraz yemek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, anne baba dualarının alınacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kuru kiraz görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalında kiraz görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, art niyetli kişilere uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne kiraz yemek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine delalet eder.

Rüyada ağaçtan kiraz yediğini görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok kiraz görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments