Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz çalmak

Rüyada kiraz çalmak

Rüyada kiraz çalmak atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiraz çalmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada kiraz çalmak şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağ kirazı görmek çok hayırlı günler görüleceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, işi ile gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada olmamış kiraz görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kiraz koparıp yemek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada kiraz ikram etmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiraz ve şeftali görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, istediği projeleri yapamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm ve kiraz görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiraz bahçesi görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments