Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçta kiraz yemek

Rüyada ağaçta kiraz yemek

Rüyada ağaçta kiraz yemek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçta kiraz yemek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Rüyada ağactan kiraz yemek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kendi işini kuracağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan kiraz koparıp yemek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta kiraz yemek hastalıklarını yeneceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada kiraz ağacından kiraz yemek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, ona özlemle sarılacağına, dertlerinin şifasını bulacağına delalet eder.

Rüyada ağacından kiraz yemek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağacında kiraz görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kiraz ağacının çiçeğini görmek önemli bir makama terfi alacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments