Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sepet kiraz görmek

Rüyada bir sepet kiraz görmek

Rüyada bir sepet kiraz görmek sorumluluk alacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına delalet eder.

Rüyada bir sepet kiraz gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada sepet dolusu kiraz görmek sorunlarının günden güne artacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sepette kiraz görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sepet kiraz görmek afiyette olacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sepette armut görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sepetle ekmek görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine delalet eder.

Rüyada sepette çilek görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada mandal sepeti görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, ters giden olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada sepette kırmızı gül görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments