Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olmamış kiraz görmek

Rüyada olmamış kiraz görmek

Rüyada olmamış kiraz görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada olmamış kiraz gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Rüyada toplanmış kiraz görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiraz ve şeftali görmek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, tövbelerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiraz vişne yemek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, çarelere kavuşacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Rüyada olmamış kiraz yemek kafasının da rahat edeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiraz kurusu yemek kendisini mutsuz edeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada kışın kiraz yemek güllük gülistanlık olacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hayır işleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut ve kiraz yemek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada kiraz elma görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments