Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiracıdan para almak

Rüyada kiracıdan para almak

Rüyada kiracıdan para almak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, hasret içinde kalacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada kiracıdan para almak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Rüyada kiracıdan para almak yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, parasını dikkatli harcayacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet eder.

Rüyada kira parası almak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kira toplamak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiralık ev tutmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dükkan kiraya vermek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada kiralık evde oturmak işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yeri kiraya vermek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada kiraya taşınmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments