Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiracı olmak

Rüyada kiracı olmak

Rüyada kiracı olmak hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına işarettir.

Rüyada kiracı olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik haberler veya ortaya çıkan bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada kiralık araba görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada kendi evini kiraya vermek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına işarettir.

Rüyada kira toplamak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada kiralık ev tutmak korkulan bir şeyin başa geleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada kiralık evde oturmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kiralık ev gezmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi kiraya vermek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kira parası almak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments