Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kira görmek

Rüyada kira görmek

Rüyada kira görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına tabir olunur.

Rüyada kira gördüyseniz:

  • İmajınızı kuvvetlendiren işler ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada dükkan kiraya vermek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine tabir olunur.

Rüyada evi kiraya vermek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ev kiraya vermek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet eder.

Rüyada evini kiraya vermek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada işyerini kiraya vermek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kiracıdan para almak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kiralık evde oturmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına alamet eder.

Rüyada kira vermek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, işlerinin kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments