Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirada oturmak

Rüyada kirada oturmak

Rüyada kirada oturmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada kirada oturmak gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada kirada oturmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiralık evde oturmak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, elinin darlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işyerini kiraya vermek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada kiraya ev vermek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Rüyada kiracı olduğunu görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, bir süre zorluk çekeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanı kiraya vermek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada kira almak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bununla yüceleceğine yorulur.

Rüyada kiracıdan para almak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments