Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiracı olduğunu görmek

Rüyada kiracı olduğunu görmek

Rüyada kiracı olduğunu görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiracı olduğunu gördüyseniz:

  • Ailenizle yapacağınız seyahatler veya ziyaretler, edinilecek bilgiler veya yapmaktan hoşlandığınız şeyler ön planda olabilir.

Rüyada dükkan kiraya vermek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, gelirinin sürekli olacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kiraciyi görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, neşenin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kiracı olmak hanesine huzurun dolacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiraya çıkmak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada kira almak kendisini üzen konuların kapanacağına, kafasını toparlayamayacağına, kısmetinin hep açık olacağına inanılır.

Rüyada sadatı kiram görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine tabir olunur.

Rüyada ashabı kiram mezarı görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kiracıyı görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments