Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraya ev vermek

Rüyada kiraya ev vermek

Rüyada kiraya ev vermek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına tabir olunur.

Rüyada kiraya ev vermek gördüyseniz:

  • Ya da ticari bir girişiminizi veya yaratıcılıkla ilgili bir işinizi başka bir önemli başlık nedeniyle ikinci plana atmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada kiralık ev aramak bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada ev kiraya vermek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada boş kiralık ev görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, makamının sürekli yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir evi kiraya vermek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, yokluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kiralık ev gezmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiralık ev tutmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, hasta ve zor geçireceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına inanılır.

Rüyada kiralık evde oturmak kolay ve zevkli hale geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kiraya ev vermek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments