Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kira almak

Rüyada kira almak

Rüyada kira almak şöhret elde edeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kira almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada kendi evinden kiraya çıkmak dostlarıyla bir araya geleceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, evliliğinde mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiralık ev gezmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine alamet eder.

Rüyada işyerini kiraya vermek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çalışmalarının beğenileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalettir.

Rüyada kira parası almak ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski kiracıyı görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kira görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraya çıkmak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanı kiraya vermek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments