Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ashabı kiram mezarı görmek

Rüyada ashabı kiram mezarı görmek

Rüyada ashabı kiram mezarı görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ashabı kiram mezarı gördüyseniz:

  • Bazı yükler ya da sorumluklar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada ashabı kiram mezarı görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, ileri gideceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ashabı kiramı görmek işin düzeltileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ashabı bedir görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret eder.

Rüyada ashabı kehf mağarasını görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ashabı kehfi görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına delalettir.

Rüyada ashabı kehf isimlerini okumak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret eder.

Rüyada kiraya ev vermek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kiraya çıkmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, parasız kalmaya tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments