Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraya çıkmak

Rüyada kiraya çıkmak

Rüyada kiraya çıkmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, mutluluğa ve neşeye, onlarla arasının açılacağına, bol nimete kavuşacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiraya çıkmak gördüyseniz:

  • Bir plan, düzenleme veya randevu bazı konuların gelişiminde ya da ilerlemesinde etkili olabilir.

Rüyada kendi evinden kiraya çıkmak mutluluğunun büyüyeceğine, hakkını yedirtmeyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kiraya çıkmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada kira vermek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini kiraya vermek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, işlerinin azalacağına delalettir.

Rüyada bir yeri kiraya vermek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiracının çıktığını görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada ev kirası ödemek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet eder.

Rüyada kiraciyi görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, dualarının karşılığını alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments