Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kiracıyı görmek

Rüyada eski kiracıyı görmek

Rüyada eski kiracıyı görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sorunlarını bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski kiracıyı gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Rüyada eski kiracıyı görmek şen kahkahalar atacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kiracının çıktığını görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulur.

Rüyada ashabı kiramı görmek atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kiraciyi görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kiraya ev vermek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi evinden kiraya çıkmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kira parası almak borçların ve dertlerin biteceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına alamet eder.

Rüyada ashabı kiram mezarı görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments