Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının zina ettiğini görmek

Rüyada kadının zina ettiğini görmek

Rüyada kadının zina ettiğini görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Rüyada kadının zina ettiğini gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Rüyada kadının zina ettiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, yersiz yere suçlanacağına delalet eder.

Rüyada karısının zina ettiğini görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının zina ettiğini görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hanımının zina ettiğini görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, zor zamanların biteceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada kocasının zina ettiğini görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kişinin zina ettiğini görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya yorulur.

Rüyada birinin zina ettiğini görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, güvensizlik duymaya, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zina ettiğini görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, kısmetlerin çoğalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments