Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zina ettiğini görmek

Rüyada zina ettiğini görmek

Rüyada zina ettiğini görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada zina ettiğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada başkasının zina ettiğini görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak tabir olunur.

Rüyada annesinin zina ettiğini görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada eşinin zina ettiğini görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zina ettiğini görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada kadının zina ettiğini görmek iş yeri sahibi olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin zina ettiğini görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının zina ettiğini görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, zorlukların aşılacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalet eder.

Rüyada iki kişinin zina ettiğini görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, talihin yüzlerine güleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments