Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünün yanık olduğunu görmek

Rüyada birinin yüzünün yanık olduğunu görmek

Rüyada birinin yüzünün yanık olduğunu görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, aşık olacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün yanık olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı değiştirmeniz sizi olumsuz yönde etkilemeyecek.

Rüyada başkasının yanık yüzünü görmek zorlukların bir anda biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü yanık görmek kendi işini kuracağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü yanık kadın görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü yanık görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yüzünü yanık görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün yanık olduğunu görmek ikinci bir şans vereceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, tövbe etmeye yorulmaktadır.

Rüyada yanık insan yüzü görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada ölünün yüzünü yanık görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments