Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıllarını aldığını görmek

Rüyada kıllarını aldığını görmek

Rüyada kıllarını aldığını görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, saygı göreceğine, hayaline kavuşacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, şerefli bir hayat süreceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kıllarını aldığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerbulanık aklınızı netleştirebilir.

Rüyada koltuk altı kılı almak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllarını görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, zor günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kıl görmek yeni iş teklifleri alacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kıllarını aldığını görmek emrinde insan çalıştıracağına, ağlayacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, destek için ailesiyle de konuşacağına işaret eder.

Rüyada yüzünden kıl aldığını görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments