Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilitli sandık görmek

Rüyada kilitli sandık görmek

Rüyada kilitli sandık görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilitli sandık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada kilitli sandık görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına inanılır.

Rüyada sandık kaldırmak bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada hazine sandığı bulmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla sandık açmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, feraha ereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sandık hediye almak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, güç ve kudret sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sandıkla altın bulmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kendi patronu olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet eder.

Rüyada ahit sandığını görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sandık dolusu para görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments